Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde Gıda Odak Alanına Yönelik Eğitim Programları Değerlendirildi
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin ev sahipliğinde, gıda odak alanında düzenlenmesi planlanan eğitim programlarının ele alındığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Erkan TAŞDEMİR, Gıda İhtisaslaşma Koordinatörü Doç. Dr. Gülce Bedis KAYNARCA ile Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Recep GÜNES, Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Doç. Dr. Harun URAN, Proje Ofisi Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ’nin yanı sıra Merkez Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Bülent TOPBAŞLI ve Öğr. Gör. Selçuk ÖZKAN ile Merkez personeli Öğr. Gör. Nurullah KARACA katıldı.
Toplantıda, 2022–2025 yılları arasında gıda odak alanında düzenlenen eğitim faaliyetlerinin kapsamı, etkisi ve çıktıları değerlendirilirken; önümüzdeki dönem için sektörle ve ilimizdeki kamu kurumlarıyla iş birliği içinde, bölgesel ihtiyaçlara yönelik geliştirilebilecek eğitim içerikleri, uygulamalı programlar ve ortak çalışma modelleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde yürütülmesi planlanan bu çalışmaların, bölgenin insan kaynağı kapasitesine katkı sunması ve gıda sektöründe nitelikli iş gücünü artırması hedefleniyor.
Kırklareli Üniversitesi Gıda KLUSEM