AutoCAD 2D + 3D Tasarım Kursu (Şubat-Mart 2020)

Eğitmen
Taner Çarkıt

Tarih
24 Şubat - 27 Mart 2020
Pazartesi ve Cuma günleri 

Kurs Saatleri
18:00 - 22:00 arası

Toplam Kurs Saati
40 saat

Kurs Ücreti
600 TL

Hedef Kitle
Mesleki bilgi ve beceriye sahip veya bilgi ve beceri kazanmak isteyenler

Kursun Amacı
Katılımcılara makine parçaları, mobilya tasarımları, inşaat sistemleri vb. gibi sistemlerin iki boyutlu çizimi, teknik resmi ve üç boyutlu tasarımını AutoCAD yardımıyla yapabilme becerisi kazandırmak.

Kursun Amacı
Bilgisayar kullanabilmek, okuryazar olmak, mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak.

Eğitim Yeri
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Açıklamalar
Her kursiyer kendi labtop bilgisayarını getirecektir. Program kurulumu ders esnasında eğitici eşliğinde yapılacaktır. Kurs en az 10 kişi en çok 20 kişi ile yapılabilecektir. Kurs Pazartesi ve Cuma günleri saat 18:00’da başlayacaktır. Eğitimler günlük 4 ders saati olarak gerçekleştirilecektir. Eğitim, iki adet 45 dakikalık ders saatinin birleştirilerek blok yapılması suretiyle 2 blok dersten (4 adet 45 dakikalık ders saati) oluşacaktır. Eğitim ücreti kişi başı 600 TL’dir. Eğitim sonunda katılımcılara KLÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma merkezi tarafından sertifika/belge/katılım yazısı vb. verilecektir. Kurum ve/veya kuruluşlardan talep olması ve katılımcıların hazır olması durumunda eğitim yeri, gün ve saatleri değiştirilebilecek ve paket program şeklinde özel eğitim verilebilecektir.
 
Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı