Çevrimiçi Ücretsiz Eğitim Programları (Mayıs 2023)

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Mayıs ayı içerisinde Online/Çevrim içi ücretsiz eğitim programları düzenlenecektir.

Kırklareli Üniversitesi tarafından Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenenen bu eğitim programları ile bölgesel rekabetçilik ve katma değer açısından kritik adımlar olan yeni ve yüksek potansiyelli ekonomik faaliyetlerin seçilmesi ve geliştirilmesinin yanı sıra kaynakların verimli alanlara yönlendirilmesi ve insan kaynağının geliştirilmesine katkıda bulunmak amaçlanmıştır.

Eğitim Yöntemi
Online/Çevrim içi

Eğitimler
Dijital Dönüşüm (Doç. Dr. Yasin ÇAKIREL)
24 Mayıs 2023 Çarşamba Saat 20.30

Dijital Pazarlama (Öğr. Gör. Zeynep Miray ÇAKIR )
26 Mayıs 2023 Cuma Saat 20.30

Markalaşma ve Marka Yönetimi (Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Can DEMİRTAŞ)
29 Mayıs 2023 Pazartesi Saat 20.30

Yalın Yönetim (Doç. Dr. Yasin ÇAKIREL)
31 Mayıs 2023 Çarşamba Saat 20.30

Açıklamalar
  • Eğitimlere katılım herkese açıktır.
  • Eğitime katılmak için gerekli bağlantı eğitim öncesi e-posta ve sms ile başvuranlara gönderilecektir.
  • Eğitime katılanlara eğitim sonrası e-devlet üzerinden erişilebilir katılım belgesi düzenlenecektir.

Eğitim başvuru formu için tıklayınız.