Solidworks 2D + 3D Tasarım Kursu (Şubat-Mart 2020)

Eğitmen
Taner Çarkıt

Tarih
29 Şubat - 29 Mart 2020
Cumartesi ve Pazar günleri 

Kurs Saatleri
09:00 - 13:00 arası

Toplam Kurs Saati
50 saat

Kurs Ücreti
650 TL

Hedef Kitle
Mesleki bilgi ve beceriye sahip veya bilgi ve beceri kazanmak isteyenler

Kursun Amacı
Katılımcılara makine parçaları, mobilya tasarımları, inşaat sistemleri vb. gibi sistemlerin iki boyutlu çizimi, teknik resmi ve üç boyutlu tasarımını AutoCAD yardımıyla yapabilme becerisi kazandırmak.

Kursun Amacı
Katılımcılara makine parçaları, mobilya tasarımları, inşaat sistemleri vb. gibi sistemlerin iki boyutlu çizimi, teknik resmi ve üç boyutlu tasarımını SolidWorks programı yardı¬mıyla yapabilme becerisi kazandırmak.

Eğitim Yeri
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Açıklamalar
Her kursiyer kendi labtop bilgisayarını getirecektir. Program kurulumu ders esnasında eğitici eşliğinde yapılacaktır. Kurs en az 10 kişi en çok 20 kişi ile yapılabilecektir. Kurs, Cumartesi ve Pazar günleri saat 09:00’da yapılacaktır. Eğitim ücreti kişi başı 650 TL dir. Eğitim sonunda katılımcılara KLÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma merkezi tarafından sertifika/belge/katılım yazısı vb. verilecektir. Kurum ve/veya kuruluşlardan talep olması ve katılımcıların hazır olması durumunda eğitim yeri, gün ve saatleri değiştirilebilecek ve paket program şeklinde özel eğitim verilebilecektir.
 
Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı