6 SIGMA EĞİTİMİ

• Markası : Kırklareli Üniversitesi
  • Fiyatı : 0,00 ₺ Yerine 0,00 ₺ (%18 KDV Dahil)

TQM. Toplam Kalite Yönetimi ve Kalite alanındaki son yılların güncel konulardan birisi ALTI SIGMA (Six Sigma) başlığı altında sunulan  konudur.

6 SIGMA  EĞİTİMİ

ALTI SİGMA Nedir?

“Müşteri ihtiyaçlarını kusursuza yakın karşılama hedefi” Altı Sigma’nın bir diğer yaygın kullanılan tanımıdır. Bu tanım da doğrudur. Altı Sigma, kusur/hataların her milyon faaliyette 3.4’e kadar indirilmesini hedefler.  ALTI  SİGMA, Şirketlerde süreç iyileştirme çalışmalarında, etkinliği artırmak süreç problemlerini çözmek ve verimlilik için kullanılan  güçlü bir metoddur.
Altı Sigma’nın bir diğer tanımı ise  organizasyonun daha fazla müşteri tatmini, karlılık ve rekabetçi pozisyon için  “kültürel değişim gayreti” şeklinde  özetleyebiliriz.
Eğitimin İçerikleri
Altı Sigma ( Six Sigma) gerçeği,
Altı Sigma Nedir, niçin önemlidir ?
Bir Yönetim Sistemi olarak Six Sigma ,
Tarihçe, Nasıl doğmuş ve gelişmiştir ?
Altı Sigma amaç ve araçları  nelerdir?
Altı Sigma’ya başlamak: Yaşama geçirilmesi, Yönetim Komitesi, Liderlik Ekibi, Vizyon ve Strateji
Altı Sigma yayılımı: organizasyonu, roller ve sorumluluklar
Başarı  Koşulları,  Altı Sigmanın Yararları,
Kara Kuşak ve Yeşil Kuşakların seçimi
Proje seçimi ve yönetimi,
Altı Sigma Aşamaları, İlkeleri,
DMAIC  (TÖAİK) metodu ve araçları,
DMAIC süreci nedir?
Bilinmeyen Yönleri, Gizli gerçekleri, yapılan yanlışlar,
Yalın Altı Sigma projelerinde; TÖAİK (Tanımlama, Ölçme, Analiz, İyileştirme ve Kontrol) yaklaşımının prensipleri, teknikleri ve ileri düzey analiz metodları ile donatılan, Yalın 6 Sigma projelerini yürütebilen problem savaşçıları yetiştirmek. (Yalın 6 sigma projelerine liderlik edebilmeleri, firma içerisinde iyileşmeler yapabilmeleri ve proje yürütebilmeleri için)

EĞİTİM SÜRESİ: 4 SAAT

Detaylı Bilgi ve Başvuru hakkında Bilgiler için  :

ÖN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ, EN KISA SÜREDE PROGRAMLAR AÇILACAKTIR.

ÖNEMLİ NOT:
KIRKLERELİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ SADECE BELGELENDİRME HİZMETİ YAPMAKTADIR. KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VERMEZ!

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ:

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Derslerin işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Katılımcılar Türkiye'nin her yerinden katılabilir.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitim başladığında kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Programı Satın aldıktan 72 Saat Sonra , Tarafınıza giriş bilgileri iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir.
  • Eğitim ve sınav 45 Gün sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 60 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sertifikalar kargoya alıcı (aday tarafından) ödemeli gönderilecektir.

BAŞVURU HAKKINDA:

• Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.
  • Ön başvurusu olmayan adayların kayıtları kabul edilmemektedir.
  • Ön kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini kredi kartı ile gerçekleştirmeniz durumunda kimlik ön yüz resmini whatsapp ya da mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemini banka hesabından gerçekleştirmeniz durumunda dekont ve kimlik ön yüz resmini whatsapp ya da mail yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.

ÖNEMLİ NOT:

BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN ÖDEDİKLERİ ÜCRET HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN İADE EDİLEMEZ! LÜTFEN BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUNUZ VE İADE TALEBİNDE BULUNMAYINIZ!

İLETİŞİM:
( Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30 )

ÖDEME BİLGİSİ :
Kredi kartı ile internet sitesinden ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Sonrasında Banka hesap bilgileri karışınıza çıkmaktadır.