2019 Bahar dönemi YDS-YÖKDİL hazırlık kursu 14 Şubat’ta başlıyor.

YDS ve YÖKDİL hazırlık kursu süresince kursiyerlerin İngilizce altyapısını geliştirmeyi, sınav formatıyla ve karşılaşacağı soru tipleriyle tanıştırmayı ve zamanı en iyi şekilde kullanabilmek için bu soruları en kısa sürede nasıl çözeceğiyle ilgili pratik stratejiler öğretilmesi amaçlanmaktadır.

Dersin içeriği YDS ve YÖKDİL sınavlarına yönelik gramer, kelime bilgisi ve tüm soru tiplerine göre stratejilerden oluşmaktadır. Kurs sınava yönelik olarak hazırlanmıştır. Temel seviye İngilizce kursuna katılmak isteyen adaylara yönelik değildir.

YDS SINAVI NEDİR?

YDS, ülkemizde ÖSYM tarafından yapılan “Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı”dır. YDS, Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavı (KPDS) ve Üniversitelerarası Kurul Dil Sınavı (ÜDS) yerine getirilmiş olan ve yabancı dil seviyesini gramer, okuduğunu anlama ve kelime bilgisi açısından ölçen ve test usulü yapılan bir akademik dil sınavıdır.

YÖKDİL SINAVI NEDİR?

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) Sınavı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile düzenlenmektedir. YÖKDİL sınavı soruları Ankara Üniversitesi tarafından hazırlanmakta, sınav organizasyonu ise Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilmekter.

Öğretim Görevlisi YİĞİT YILMAZ (0533 661 91 38)

• Kurslar salı, perşembe günleri, saat 13.00-17.00 ile 18.00 - 22.00 saatleri arasında iki farklı grup içerisinde yapılacaktır.
  • Kurs kaydı için linkte yer alan form doldurulmalı ve eğitim ücreti ilgili banka hesabına yatırılmalı ve dekont müdürlüğümüze iletilmelidir.
  • Kurs ücreti 550 TL'dir.
  • Yeterli kontenjan dolmadığı takdirde kurs açılmayacaktır. Açılmayan kurslarda ödenen ücretler iade edilmektedir. Her türlü değişiklik yapma konusunda Merkezimiz hakkını saklı tutmaktadır.

Daha detaylı bilgi için 444 40 39 / 1067 nolu numara aranabilir.

TÜRK LİRASI HESABI

ÜNVAN