Bankacılık ve Finans Tezsiz Y.L.

Bankacılık ve Finans Tezsiz Yüksek Lisans programı, lisans eğitimin tamamlamış öğrencilere mesleki ve akademik formasyonlarını çok yönlü olarak geliştirme olanağı sunar. Programın amacı, gerek iş hayatında gerek akademik dünyada kariyerlerini başarıyla devam ettirmeyi hedefleyen öğrencilere uluslararası standartlarda ve en güncel bilgilerin sunulduğu bir lisansüstü eğitim vermektir.
 

Kırklareli Üniversitesi Bankacılık ve Finans Tezsiz Yüksek Lisans Programı 2018 yılında kurulmuş olup, yeni öğrenim döneminde ilk defa öğrencileri ile buluşacaktır. Bankacılık ve Finans Tezsiz Yüksek Lisans Programı’na farklı alanlarda 4 yıllık lisans eğitimini başarıyla tamamlamış ve mezun olmuş kişiler başvurabilir. Tezsiz programa başvuruda ALES şartı bulunmamaktadır.
 

Yönetsel bilgi ve yeteneklerini arttırmak veya geliştirmek isteyen deneyimli kamu ve özel sektör yöneticilerini; Teknik konularda veya uzmanlık gerektiren işlerde deneyim sahibi olan ve bunu bir üst seviyeye taşıyacak donanımı kazanmak isteyen şirketlerin çalışanlarını; Kariyer değişikliğine gitmek isteyen veya daha geniş anlamda yönetici pozisyonuna yükselmek isteyen bireyleri; Herhangi bir alandan mezun olmuş ve gerek kamu gerekse özel sektörde kariyer arayışı içinde olan üniversite mezunlarını, Akademik kariyer yapmak isteyen bireyleri hedeflemektedir.
 

Bankacılık sektöründe halen çalışan meslek mensupları ve alanda akademik kariyer hedefleyen bireyler mesleki tecrübelerine katkı sağlamak ve sektördeki yeni gelişmelere daha hızlı uyum sağlamak amacıyla kişisel gelişimlerine büyük önem vermektedir. Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans Programı, uygun lisans derecesine sahip bireyleri, uluslararası standartlarda bir ders programı ile finans ve bankacılık alanlarında, gerek akademik alanda gerek özel ve kamu sektörlerinde, bankalar, finansal aracı kurumlar, sigorta şirketleri ve benzeri kurumlarda çalışmak üzere, nitelikli uzman ve üst düzey yönetici olma potansiyeli ile yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
 

“Bankacılık ve Finans” Yüksek Lisans programı, finans piyasalarının artan derinliği ile birlikte ihtiyaç duyulan donanımlı uzman ve üst düzey yönetici adaylarına analitik düşünme, bankaların işlemleri ve yönetiminin güncel konular ile birlikte inceleme imkanı sunmayı hedeflemektedir.

Programa başvurmak için: sbe.klu.edu.tr
 

Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı