Bilgisayar Destekli Elektrik Tesisatı Proje Çizimi (Bahar 2022)

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Bilgisayar Destekli Elektrik Tesisatı Proje Çizim Kursu düzenlenecektir.

Bu eğitim katılımcılara elektrik tesisat projelerini bilgisayar ortamında paket program (AutoCAD) yardımıyla çizebilme, proje okuyabilme ve hesaplama yapabilme becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır.




Eğitmen
Taner Çarkıt

Eğitim Tarihleri
2 Nisan – 24 Nisan 2022 Arası

Kurs Saatleri
Cumartesi – Pazar (13:30-18:30)

Toplam Kurs Saati
40 saat

Kurs Ücreti
1000 TL

Hedef Kitle
Mesleki bilgi ve beceriye sahip veya bilgi ve beceri kazanmak isteyenler

Ön Koşul
Bilgisayar kullanabilmek, okuryazar olmak, mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak.

Eğitim Yeri
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Açıklamalar
Her kursiyer kendi labtop bilgisayarını getirecektir. Program kurulumu ders esnasında eğitici eşliğinde yapılacaktır. Kurs en az 5 kişi en çok 20 kişi ile yapılabilecektir. Kurs günleri Cumartesi ve Pazar günleri saat 13:30’da başlayacak şekilde günlük 5 ders saati olarak planlanmaktadır. Eğitimin başlangıç tarihi 02 Nisan 2022, bitiş tarihi 24 Nisan 2022’dir. Eğitim, blok ders saatleri yapılarak icra edilecektir. Eğitim ücreti kişi başı 1000 TL’dir. Eğitim sonunda katılımcılara KLÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma merkezi tarafından sertifika/belge/katılım yazısı vb. verilecektir. Kurum ve/veya kuruluşlardan talep olması ve katılımcıların hazır olması durumunda eğitim yeri, gün ve saatleri değiştirilebilecek ve paket program şeklinde özel eğitim verilebilecektir.
Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı