Çocuk Üniversitesi 2018-2019 Yaz Dönemi Eğitimleri Tamamlanmıştır.

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından uygulanan “Çocuk Üniversitesi” 2018-2019 Yaz Dönemi eğitimlerini başarıyla tamamlamıştır. Eğitimler ilkokul-ortaokul-lise (7-18 yaş aralığı) seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak düzenlenmiş ve bu yıl 17-21 Haziran ve 24-28 Haziran tarihlerinde, 13:30-17:30 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. 17-21 Haziran tarihleri arasında Mbot İle Robotik Eğitimi ve Çocuklar için Kodlama Atölyeleri, 24-28 Haziran tarihleri arasında da Minik Şefler ve Çocuklar için Kodlama Atölyeleri açılmıştır. Atölyelere katılan toplam 60 öğrenci eğitim sonunda düzenlenen törenle sertifikalarını almıştır.

Proje kapsamında eğitim gören öğrencilere, üniversitenin tanıtımı açısından fakülteler, derslik ve laboratuvarlar ile sportif faaliyet alanları da gezdirilmiştir. Bu projeyle ortaöğretim çağındaki öğrencilerin üniversiteyle buluşarak üniversiteyi tanıma fırsatı elde etmeleri ve velilerle kurulan ilişkiler sayesinde üniversite-kent birlikteliğinin daha güçlü hale getirilmesi amaçlanmaktadır.

Eğitim Talep Et

Resimler