Dijital Dönüşüm Eğitimi

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Dijital Dönüşüm Eğitimi düzenlenecektir. Gıda odaklı faaliyet gösteren firma personellerine yönelik ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimin 27 Şubat 2023 Pazartesi günü düzenlenmesi planlanmaktadır.

Dijital Dönüşüm Eğitimi, dünyada yaşanan dijital dönüşüm süreci yaşanırken işletmeleri bekleyen fırsat ve tehditlere ekseninde bu dönüşümün işletmelere olan etkilerine yönelik bir eğitimdir.

Eğitimin içeriğinde aşağıdaki başlıklara yer verilecektir:
•    Tarihi süreçte sanayi ve organizasyonlar açısından dönüşümler: Neler yaşandı?
•    Dijital dönüşüm, işletmeler, e-ticaret ve geleneksel ticaretin dönüşümü,
•    Nesnelerin interneti ve 5G teknolojisi,
•    Akıllı, Bağlantılı Ürünler Şirketleri ve Rekabeti Nasıl Dönüştürüyor?
•    Büyük veri ve yapay zekâ,
•    Bulut Bilişim ve siber güvenlik,
•    Gıda sektöründe dijital dönüşüm.

Gıda odaklı faaliyet gösteren firma personellerine yönelik eğitimler hakkında
Kırklareli Üniversitesi 23.01.2020 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından koordine edilen ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile birlikte eşgüdüm halinde yürütülen "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma" programı kapsamında “GIDA” odak alanında ihtisaslaşacak Yükseköğretim Kurumu olarak belirlenmiştir.

Bölgesel rekabetçilik ve katma değer açısından kritik adımlar olan yeni ve yüksek potansiyelli ekonomik faaliyetlerin seçilmesi, kaynakların verimli alanlara yönlendirilmesi ve insan kaynağının geliştirilmesi büyük önem arz etmektedir. Bu çerçevede; Kırklareli Üniversitesi tarafından dijital çağın gereklilikleri dikkate alınarak bölgesel ihtiyaçlara cevap vermek üzere çeşitli program ve projeler başlatılmıştır. Bu vizyon çerçevesinde; Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi olarak gıda odak alanında faaliyet gösteren işletmelere yönelik insan kaynağının ve kapasitesinin geliştirilmesi için eğitim programları hazırlanmıştır. Gıda odaklı faaliyet gösteren firma personellerine yönelik hem teorik hem de uygulamalı olarak merkezimiz tarafından düzenlenecek eğitim programları 2023 yılı boyunca devam edecektir.

Eğitim Yeri
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
Eski Rektörlük Binası (Otogar Yanı)

Eğitmen
Doç. Dr. Yasin ÇAKIREL

Eğitim Tarihi
27 Şubat 2022 Pazartesi
Saat 14:00

Eğitim Süresi
4 Saat

Kimler Katılabilir
Gıda odaklı faaliyet gösteren firma personelleri

Belgelendirme
Eğitim sonunda katılım belgesi verilecektir.

Eğitime ilişkin daha detaylı bilgi için klusem@klu.edu.tr e-posta adresi üzerinden eğitim danışmanımıza ulaşabilirsiniz.

Eğitim başvuru formu için tıklayınız.
Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı