Güneş Elektrik Santrali Temel Eğitimi ve Bilgisayar Destekli Proje Çizim Kursu (Güz 2021)

Eğitmen
Taner Çarkıt

Tarih
19 Ekim - 11 Kasım 2021
Salı ve Perşembe günleri 

Kurs Saatleri
18:00-21:00 saatleri arası

Toplam Kurs Saati
40 saat

Kurs Ücreti
1000 TL

Hedef Kitle
Mesleki bilgi ve beceriye sahip veya bilgi ve beceri kazanmak isteyenler

Kursun Amacı
Katılımcılara güneş elektrik santrali panel yerleşimi, DC/AC kablo yerleşimi, saha topraklama, invertör ve pano yerleşimi projelerini bilgisayar ortamında paket program (AutoCAD) yardımıyla çizebilme, proje okuyabilme ve hesaplama yapabilme becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır.

Ön Koşul
Bilgisayar kullanabilmek, okuryazar olmak, mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak.

Eğitim Yeri
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Açıklamalar
Her kursiyer kendi labtop bilgisayarını getirecektir. Program kurulumu ders esnasında eğitici eşliğinde yapılacaktır. Kurs en az 5 kişi en çok 20 kişi ile yapılabilecektir. Kurs günleri Salı ve Perşembe günleri saat 18:00’da başlayacak şekilde günlük 5 ders saati olarak planlanmaktadır. Eğitimin başlangıç tarihi 19 Ekim 2021, bitiş tarihi 11 Kasım 2021’dir. Eğitim, blok ders saatleri yapılarak icra edilecektir. Eğitim ücreti kişi başı 1000 TL’dir. Eğitim sonunda katılımcılara KLÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma merkezi tarafından sertifika/belge/katılım yazısı vb. verilecektir. Kurum ve/veya kuruluşlardan talep olması ve katılımcıların hazır olması durumunda eğitim yeri, gün ve saatleri değiştirilebilecek ve paket program şeklinde özel eğitim verilebilecektir.
 
Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı