Hızlı Menü
Hardaliye ve Fermente Ürün Üretimi Eğitimi (Kasım 2024)
Eğitim kapsamında; Hardaliye, Boza, Zeytin ve Kornişon gibi fermente gıdaların hazırlanışı hakkında bilgi verilecektir.
Katılım 20 kişi ile sınırlıdır.
Not: Bu Eğitim için kayıtlar dolmuştur.
Eğitim Gün ve Saatleri
9 Kasım 2024 Cumartesi 14:00
Eğitim Süresi
4 Saat
Eğitmen
Öğr.Gör. Necdet Bikbay
Eğitim Yeri
Teknik Bilimler MYO Gıda Teknolojsi Labaratuvarı
Kırklareli Üniversitesi Karahıdır Yerleşkesi
Ücretlendirme
Eğitimi Üniversitemizin BKOP 05 no'lu projesi çerçevesinde ücretsiz olarak düzenlenecektir.
Belgelendirme
Eğitim sonunda katılım belgesi verilecektir.
Başvuru
Bu Eğitim için kayıtlar dolmuştur. Başvurular başvuru sırasına göre değerlendirilecektir.