Hobi Peynir Eğitimleri Tamamlandı

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen “Hobi Peynir Üretimi Eğitimi” programları tamamlandı.

Üniversitemiz Gıda İhtisaslaşma çalışmaları kapsamında ücretsiz olarak düzenlenen program Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Gizem PAKSOY’un eğitmenliğinde gerçekleştirildi. 2-3 Kasım 2024 ile 16-17 Kasım 2024 tarihlerinde iki grup olarak düzenlenen eğitimde şirden mayalı beyaz peynir, Ricotta peyniri ve Labne peyniri ile ilgili teknik bilgiler verildi. Peynir türlerinin yapım aşamaları katılımcılara uygulamalı olarak tanıtıldı.

Resimler

Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı