Hızlı Menü
Hobi Peynir Yapımı Eğitimi (Kasım 2024)
Eğitim kapsamında; Şirden mayalı beyaz peynir, Ricotta peyniri ve Labne peyniri ile ilgili teknik bilgiler verilerek, üretim basamakları anlatılacak ve her bir peynirin üretimi gerçekleştirilecektir.
Katılım 10 kişi ile sınırlıdır.
Not: Bu Eğitim için kayıtlar dolmuştur.
Eğitim Gün ve Saatleri
2-3 Kasım 2024 13:00-17:00
Eğitim Süresi
8 Saat
Eğitmen
Öğr.Gör. Gizem Paksoy
Eğitim Yeri
Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Mutfağı
Kayalı Kampüsü
Ücretlendirme
Eğitimi Üniversitemizin BKOP 05 no'lu projesi çerçevesinde ücretsiz olarak düzenlenecektir.
Belgelendirme
Eğitim sonunda katılım belgesi verilecektir.
Başvuru
Bu Eğitim için kayıtlar dolmuştur. Başvurular başvuru sırasına göre değerlendirilecektir.