İstihdam Garantili Peynir İmal İşçisi Eğitimi

Kırklareli Üniversitesi koordinatörlüğünde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2021 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı ortaklığında finanse edilen “Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisi (SÜTAP)” projesi yürütülmektedir. Projede Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve bölgede süt ve süt ürünleri alanında faaliyet gösteren işletmeler İştirakçi Kuruluş olarak yer almaktadır.

Proje faaliyetleri kapsamında 04.09.2023-29.09.2023 tarihleri arasında, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü Süt ve Süt Ürünleri Ar-Ge ve Uygulamalı Eğitim Pilot Tesisinde, 120 saat süre ile, 10 kişiye yönelik İstihdam Garantili Peynir İmal İşçisi Eğitimi düzenlenecektir. Eğitimi başarı ile tamamlayan 8 kursiyer proje kapsamında İstihdam Beyannamesi imzalayan iştirakçi firmalarda istihdam edilecektir.

Başvuru: Mevcut İŞKUR kaydı bulunan adaylar, internet ortamında İŞKUR sitesine girerek kurs başvurularından Peynir İmal İşçisi olarak aratarak başvuru yapabilirler. Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne şahsen başvurulması halinde İş ve Meslek Danışmanları tarafından bu kursa kayıt yapılabilmektedir.  

31 Ağustos 2023 tarihinde Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde kursiyer belirleme görüşmeleri yapılacaktır.

İlgilenen adayların dikkatine duyurulur.



 
Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı