Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret Gerçekleştirildi

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taha EĞRİ ve Kırklareli Üniversitesi Toplumla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Mustafa HELVACI  Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KALKAN'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kırklareli Üniversitesi ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.  Ziyarette ayrıca, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında ders başı yapacak ve Anadolu Teknik Program türünde Tarım alanında LGS sınav sonucuna göre merkezi yerleştirme ile 30 öğrenci alacak olan "Kırklareli Istranca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi" ile ilgili yapılacak projeler de görüşüldü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KALKAN, ilimiz okulları arasına katılan Kırklareli Istranca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için duyduğu heyecanı paylaşarak, Kırklareli Üniversitesi ile yapılacak olan projelerin okulumuza yapacağı katkılardan dolayı Doç. Dr. Taha EĞRİ ve Öğr. Gör. Mustafa HELVACI' ya teşekkür etti.
Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı