Mart 2020 Temel İlk Yardım Eğitimi Başvuruları Başladı

27-28 Mart 2020 tarihinde Temel İlkyardım eğitimi düzenlenecektir. Başvuruların en geç 23 Mart 2020 Pazartesi gününe kadar yapılması gerekmektedir.

Eğitmenler
Dr. Öğr. Üyesi İlknur Metin Akten
Öğr. Gör. Vedat Açar

Toplam Kurs Saati
16 saat

Sınav ve Belgelendirme
16 saatlik eğitimi tamamlayanlara ve eğitim sonrası farklı bir günde Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından teorik ve uygulama sınavı yapılacak ve bu sınavlardan başarılı olanlara İl Sağlık Müdürlüğü onaylı İlk Yardımcı Sertifikası verilecektir. Katılımcılar  eğitimlerin tamamlanmasını takip eden bir ay içerisinde sınavlara katılmalıdır. Her katılımcı sınavlara en fazla iki kez katılabilir. İkinci sınavdan da kalanlardan eğitimleri tekrar etmesi gerekmektedir.

Kurs Ücreti
210 TL
KLÜ personel ve öğrencilerine 150 TL
(Bu ücretlere birinci sınav ücreti de dahildir. İkinci kez sınava girecek olanlar sınav ücretini ayrıca yatırmaları gerekmektedir.)

Kesin Kayıt Son Tarih
23 Mart 2020

Açıklamalar
•    Kurs kaydı için eğitim ücreti ilgili banka hesabına yatırılmalı ve dekont klusem@klu.edu.tr adresine gönderilmelidir.
•    Yeterli kontenjan dolmadığı takdirde kurs açılmayacaktır. Açılmayan kurslarda ödenen ücretler iade edilmektedir. Merkezimiz her türlü değişiklik yapma konusunda hakkını saklı tutmaktadır.
•    Daha detaylı bilgi için 444 40 39 / 1067 nolu numara arayabilirsiniz.

Banka Hesap Numaramız
Ünvan Kırklareli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü