Online KGK Bağımsız Denetçilik Sınavı Hazırlık Eğitimi Başvuruları Başladı

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezimiz tarafından düzenlenmesi planlanan Online (Canlı Dersler) KGK Bağımsız Denetçilik Sınavı Hazırlık Eğitimi’ne başvuruları başladı.

Dört Modül olarak verilecek dersler isteğe bağlı olarak tek tek veya topluca satın alınabilir. Hafta içi 20:00 ve 23:00 saatleri arasında verilecek eğitimler 30 Mart 2020 tarihinde başlayacaktır.

Modüller
Muhasebe Standartları  / 36 Saat
Bağımsız Denetim / 36 Saat
Kurumsal Yönetim / 30 Saat
SPK Mevzuatı / 30 Saat

Eğitmenler
Doç. Dr. Erkan Öztürk
Doç. Dr. Raif Cergibozan
Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Güleç

Bu Eğitime Kimler Katılabilir?
Eğitim, 13 Haziran 2020 tarihinde KGK tarafından yapılacak olan Bağımsız Denetçilik Sınavına girecek Bağımsız Denetçi adaylarına yöneliktir.

Fiyat
Tek Modül 400 TL
4 Modül Birlikte 1400 TL

Açıklamalar

• Bu eğitim programı online (canlı) olarak düzenlenecek; katılımcılar isterlerse dersleri geriye dönük olarak tekrar izleyebileceklerdir.
  • Derslerde konu anlatımlarının yanı sıra daha önce çıkmış sınav sorularının çözümü ve yaprak test çözümlerine yer verilecektir.

Kayıt Bilgileri
Kursa kayıt yapacak katılımcıların eğitim ücretlerini aşağıda belirtilen banka hesap bilgilerine yatırmaları ve kayıt formunu doldurarak  dekontla birlikte Sürekli Eğitim Merkezimize elden veya eposta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

Banka Hesap Bilgileri
ÜNVAN : Kırklareli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
BANKA : T.C. ZİRAAT BANKASI
ŞUBESİ : KIRKLARELİ (104)