Temel Arıcılık ve Arı Hastalıkları Semineri Düzenlendi

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde “Gıda Odaklı Eğitimler” kapsamında ilimiz ve bölgemizde arıcık sektörünün yaygınlaşması ve gelişmesi amacıyla 15 Mart 2023 Çarşamba günü Rektörlük Kültür Merkezinde “Temel Arıcılık ve Arı Hastalıkları Semineri” düzenlendi.

Soner GÜNER ve Yasin KÖYCÜ’nün konuşmacı olarak katıldığı “Temel Arıcılık” başlığı altında arıcılık sektörüne yeni girmiş arıcı adaylarının neler yapması gerektiği, Bal, Polen ve Propolis üretme yöntemleri, ülkemizde bulunan arı ırkları ve özellikleri ile arı sokmasına karşı alınabilecek önlemler ve sonrası için yapılması gerekenler anlatıldı. “Arı Hastalıkları” başlığı altında ise hastalıklar ile doğal mücadele yöntemleri, Varooa ve Nosema Hastalıkları için yapılması gerekenler ile arı için yararlı bakteriler hakkında bilgiler verildi.

Seminerin sonunda gerçekleştirilen soru-cevap kısmının ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taha EĞRİ konuşmacılara hediyelerini takdim etmesi ile birlikte seminer sona erdi.

Resimler

H

Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı