Temel İlk Yardım ve Temel İlk Yardım Güncelleme Eğitimi (Mart 2021)

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Mart (2021) ayı içerisinde Temel İlkyardım ve Temel İlk Yardım Güncelleme eğitimleri düzenlenecektir. Başvuruların en geç 5 Mart 2021 Cuma gününe kadar yapılması gerekmektedir.

Eğitmenler
Dr. Öğr. Üyesi İlknur Metin Akten
Öğr. Gör. Vedat Açar

Toplam Kurs Saati
Temel İlk Yardım Eğitimi 16 saat
Temel İlk Yardım Güncelleme Eğitimi 8 saat

Sınav ve Belgelendirme
16 saatlik Temel İlk Yardım eğitimini tamamlayanlara eğitim sonrası farklı bir günde Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından teorik ve uygulama sınavı yapılacak ve bu sınavlardan başarılı olanlara İl Sağlık Müdürlüğü onaylı İlk Yardımcı Sertifikası verilecektir. Katılımcılar  eğitimlerin tamamlanmasını takip eden bir ay içerisinde sınavlara katılmalıdır. Her katılımcı sınavlara en fazla iki kez katılabilir. İkinci sınavdan da kalanların eğitimleri tekrar etmesi gerekmektedir.

Kurs Ücreti
Temel İlk Yardım Eğitimi 340 TL (Birinci sınav ücreti dahil)
Temel İlk Yardım Güncelleme Eğitimi 200 TL

Kesin Kayıt Son Tarih
5 Mart 2021

Açıklamalar
  • Kurs kaydı için eğitim ücreti ilgili banka hesabına yatırılmalı ve dekont klusem@klu.edu.tr adresine gönderilmelidir.
  • Yeterli kontenjan dolmadığı takdirde kurs açılmayacaktır. Açılmayan kurslarda ödenen ücretler iade edilmektedir. Merkezimiz her türlü değişiklik yapma konusunda hakkını saklı tutmaktadır.
  • Daha detaylı bilgi için klusem@klu.edu.tr e-posta adresi üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

Gerekli Belgeler
  • Kesin Kayıt Formu