Trakya Kalkınma Ajansı'yla Teknik Destek Proje Sözleşmesi İmzalandı

10 Nisan 2019 Çarşamba günü Merkezi Yemekhane Binası Fuaye alanında Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN'in katılımıyla gerçekleştirilen törende "Kırklareli Üniversitesi İSO 17024 Personel Belgelendirme Akreditasyon Eğitim ve Danışmanlığı” başlıklı Teknik Destek Sözleşmesi imzaları atıldı.

Trakya Kalkınma ajansı tarafından desteklenen teknik destek projesi bağlamında Türk Akredistasyon Kurumu tarafından verilen TS EN ISO/IEC 17024 akredistasyon belgesinin alınması için Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde kalite yönetim sistemi kurulacaktır. Ayrıca, MYK tarafından meslek standartlarına uygun sınav yapabilme kapasitesinin sağlanması amacıyla gerekli eğitim ve dökümantasyon çalışması yapılacaktır. Destek kapsamında, üniversitemiz personeli TS EN ISO/IEC 17024 süreci hakkında bilgilendirilecek ve kalite sistemlerinin kurulması için alanda tecrübeli personelden danışmanlık alınacaktır.

Resimler