TS EN ISO/IEC 17024 Personel Belgelendirme Akreditasyon Eğitimi Tamamlandı

Trakya Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında, Kırklareli Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından TR21/18/TD/0160 Numaralı "Kırklareli Üniversitesi ISO 17024 Personel Belgelendirme Akreditasyon Eğitim ve Danışmanlığı" projesi yürütülmektedir. Proje kapsamında 18.07.2019 ve 19.07.2019 tarihlerinde Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde “TS EN ISO/IEC 17024 Personel Belgelendirme Akreditasyon Eğitimi” düzenlendi.

Ülkemizde Personel Belgelendirmesine konu olabilecek bazı meslekler için Mesleki Yeterlilik Kurumu MYK tarafından meslek standartları ve Ulusal Yeterlilikler hazırlanması çalışmaları devam etmektedir. TÜRKAK ve MYK Ulusal Yeterlilikleri yayınlanmış mesleklerin belgelendirilmesi için kurumları yetkilendirmektedir. Personel belgelendirmesi yapan kuruluşların akredite edilmesiyle bu kuruluşların düzenlediği personel yeterlilik belgesi sahibi kişilerin ulusal ve uluslararası düzeyde tanınması sağlanmaktadır.

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi de sahip olduğu altyapısıyla Trakya bölgesinde personel belgelendirme alanında öncü olma potansiyeline sahiptir. Kırklareli Üniversitesi önümüzdeki günlerde gerekli dokümantasyon çalışmalarını tamamlayarak personel belgelendirme faaliyetlerinde bulunmak üzere TURKAK ve MYK dan yetki almayı hedeflemektedir. Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı çerçevesinde yürütülen bu proje ile akreditasyon danışmanlığı alınarak gerekli eğitimler tamamlanmıştır.

Eğitim Talep Et

 

Resimler

Eğitimlerim
  • 0
  • 0

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı