Zeytinyağı Tadım Pratiği Atölyesi

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Zeytinyağı Tadım Pratiği Atölyesi düzenlenecektir. Eğitime katılanlara sertifika verilecektir.

Dr. Suzan Kantarcı Savaş ile Tadım Pratiği Atölyesi'nde zeytinyağı tadımı, zeytinyağı çeşitleri ile ilgili bilgiler öğrenirken kendi içinize de bir yolculuğa çıkacaksınız...




Eğitim Bilgileri
 
Eğitim Süre Eğitim Tarihi Son Başvuru Tarihi Ücret
Kısa Eğitim 3 Saat 26 Şubat 2022 Cumartesi 21 Şubat 2022 Pazartesi 650 TL
Genel Eğitim 6 Saat 12 Mart 2022 Cumartesi 7 Mart 2022 Pazartesi 1300 TL

Kısa Eğitim
Bu eğitimi alanlar zeytinyağı çeşitlerini sınıflandırmayı temel düzeyde öğreneceklerdir.

Genel Eğitim
Bu eğitimi alanlar zeytinyağı tadımı, zeytinyağı kalitesi ve çeşitleri ile ilgil temel bilgilerin yanı sıra  iklli test, üçgen test gibi uygulamalarla, farklı zeytin çeşitlerinden yağları tadarak çeşitler arasındaki farklılıkları gözlemleme şansına sahip olacak, daha ileri tadım pratiğine ilişkin bilgi ve tecrübe edinmiş olacaktır.

Açıklamalar
  • Kayıtlar kontenjanla sınırlıdır.
  • Eğitimler çevrim içi düzenlenecektir.
  • Zeytinyağı ile ilgili bilgiler size bir pdf dosya ile iletilecektir. Zeytinyağı numuneleri, eğitim amaçlı kullanılan tadım kapları, profil değerlendirme kağıtları ve evinize bir kutu ile iletilecektir. Eğitim ücretlerine eğitim için gönderilecek numuneler ve kargo ücretleri dahildir.
  • Eğitim saatleri eğitmen ve kursiyerler tarafindan ortak olarak belirlenecektir.
  • Kursun sonunda eğitim sertifikaları E-devlet üzerinden elektronik olarak ulaşabilir olacaktır. Sertifikalarını basılı olarak talep edenler kargo ücretini karşılamak koşuluyla bunu talep edebilirler.

Eğitime ilişkin detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için suzan.kantarci@klu.edu.tr e-posta adresi üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

 
Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı