Hızlı Menü
Zeytinyağı Tadım Pratiği Atölyesi
Dr. Suzan Kantarcı Savaş ile Tadım Pratiği Atölyesi'nde zeytinyağı tadımı, zeytinyağı çeşitleri ile ilgili bilgiler öğrenirken kendi içinize de bir yolculuğa çıkacaksınız...
Zeytinyağı ile ilgili bilgiler size bir pdf dosya ile iletilecektir. Zeytinyağı numuneleri, eğtm amaçlı kullanılan tadım kapları, profil değerlendirme kağıtları ve evinize bir kutu ile iletilecektir.
Eğitim Tarih ve Saatleri
10 Temmuz 2021 Cumartesi Saat 10:00-13:00 arası
Eğitim Yeri
Çevrimiçi
Ücret
350 TL (Kargo ücreti dahil)
Son Kesin Kayıt Tarihi
5 Temmuz 2021 Pazartesi
Kontenjan
8 kişi
Yukarıda belirtilmeyen hususlara ilişkin sorularınızı klusem@klu.edu.tr e-posta adresine yazabilirsiniz.