Zeytinyağı Tadım Pratiği Atölyesi

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Zeytinyağı Tadım Pratiği Atölyesi düzenlenecektir. Eğitime katılanlara sertifika verilecektir.

Dr. Suzan Kantarcı Savaş ile Tadım Pratiği Atölyesi'nde zeytinyağı tadımı, zeytinyağı çeşitleri ile ilgili bilgiler öğrenirken kendi içinize de bir yolculuğa çıkacaksınız...

Zeytinyağı ile ilgili bilgiler size bir pdf dosya ile iletilecektir. Zeytinyağı numuneleri, eğtm amaçlı kullanılan tadım kapları, profil değerlendirme kağıtları ve evinize bir kutu ile iletilecektir.

Eğitim Tarih ve Saatleri
10 Temmuz 2021 Cumartesi Saat 10:00-13:00 arası

Eğitim Yeri
Çevrimiçi

Ücret
350 TL (Kargo ücreti dahil)

Son Kesin Kayıt Tarihi
5 Temmuz 2021 Pazartesi

Kontenjan
8 kişi

Yukarıda belirtilmeyen hususlara ilişkin sorularınızı klusem@klu.edu.tr e-posta adresine yazabilirsiniz.

 
Eğitimlerim

Eğitimlerim

Resim Eğitim Adı Adet Birim Fiyatı