İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre

EV ORTAMINDA MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ İPUÇLARI
26/09/2025     12 Okunma
Eğitim Kodu-Adı: EV ORTAMINDA MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ İPUÇLARI Eğitimin Amacı: Bu eğitimin amacı, katılımcıların ev ortamında gıdaların hazırlanması, saklanması, pişirilmesi ve tüketilmesi...
YEŞİL GİRİŞİMCİLİK
22/09/2025     22 Okunma
Eğitim Adı: YEŞİL GİRİŞİMCİLİK Eğitimin Amacı: Bu eğitimin amacı, öğrencilere ve katılımcılara yeşil girişimcilik kavramını tanıtarak çevre dostu, sürdürülebilir ve yenilikçi iş fikirleri...
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi