Gıda

EV ORTAMINDA MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ İPUÇLARI
26/09/2025     12 Okunma
Eğitim Kodu-Adı: EV ORTAMINDA MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ İPUÇLARI Eğitimin Amacı: Bu eğitimin amacı, katılımcıların ev ortamında gıdaların hazırlanması, saklanması, pişirilmesi ve tüketilmesi...
ARICILIK ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR: ARI EKMEĞİNİN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ
26/09/2025     14 Okunma
Eğitim Adı: ARICILIK ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR: ARI EKMEĞİNİN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ Eğitimin Amacı: Bu eğitimin amacı, arı ekmeğinin besin içeriği, fonksiyonel özellikleri...
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi