Gruba ait tüm içerikleri aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Eyl
26
Ev Ortamında Mikrobiyal Gıda Güvenliği İpuçları
Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi     13 Okunma
Eğitim Kodu-Adı: EV ORTAMINDA MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ İPUÇLARI Eğitimin Amacı: Bu eğitimin amacı, katılımcıların ev ortamında gıdaların hazırlanması, saklanması, pişirilmesi ve tüketilmesi...
Eyl
26
Arıcılık Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar: Arı Ekmeğinin Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi
Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi     15 Okunma
Eğitim Adı: ARICILIK ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR: ARI EKMEĞİNİN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ Eğitimin Amacı: Bu eğitimin amacı, arı ekmeğinin besin içeriği, fonksiyonel özellikleri...
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi