| Ev Ortamında Mikrobiyal Gıda Güvenliği İpuçları Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi 13 Okunma Eğitim Kodu-Adı: EV ORTAMINDA MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ İPUÇLARI
Eğitimin Amacı: Bu eğitimin amacı, katılımcıların ev ortamında gıdaların hazırlanması, saklanması, pişirilmesi ve tüketilmesi... | ||
| Arıcılık Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar: Arı Ekmeğinin Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi 15 Okunma Eğitim Adı: ARICILIK ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR: ARI EKMEĞİNİN BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ
Eğitimin Amacı: Bu eğitimin amacı, arı ekmeğinin besin içeriği, fonksiyonel özellikleri... |